Lifecell запустив дуже важливу послугу

Послуга Likar Online була запущена ще на початку 2019 року, а під час карантину знайшла більш ніж актуальний статус. Завдяки їй, все, хто перечікував зниження показників поширення коронавирусной інфекції будинку, могли скористатися консультацією кваліфікованих лікарів віддалено. У всьому світі подібні платформи отримали іменування – телемедицина. З числа операторів «великої трійки», lifecell став останнім, хто реалізував аналогічну опцію.

Подробиці
Отже, консультації надають лікарі приватної клініки «Медичний центр Консиліум Медікал». В якості платформи для спілкування з користувачами використовується додаток Likar Online. Воно сумісне як з Android-, так і з iOS-системами. Завантажити його можна безкоштовно в мобільних маркетах Google і Apple.

А тепер до суті. Медпрацівники зможуть вам дати відповіді практично на будь-яке питання, зокрема:

  • Як підготуватися до медичного обстеження
  • Що означають ті чи інші обстеження і аналізи, отримані в МЦ «Консиліум Медікал»
  • Дадуть поради щодо лікування і догляду за дитиною
  • Роз’яснять обстеження, діагнози і аналізи, відповіді про які ви отримали в інших медзакладах
  • Проконсультують в частині надання першої допомоги в екстрених випадках


Крім того, що спілкування з деякими фахівцями ведеться практично онлайн (терапевт, педіатр, сімейний лікар), є можливість і консультації по запису з ендокринологом, урологом, дерматологом, кардіологом, неврологом, гастроентерологом, травматологом, гінекологом або психологом.

Також, у користувачів Likar Online немає необхідності переживати про конфіденційність. Незважаючи на те, що це телемедицина, її робота здійснюється в законодавчих рамках аналогічно стаціонарних закладів. Спілкування відбувається за зашифрованих каналах, ключі від якого не передаються третім особам.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.