Kyivstar випустив цікавий доступний тарифний план

Кожен поважаючий себе мобільний оператор в Україні випускає тарифи для абонентів, не особливо використовують мобільний інтернет і які в більшості випадків просто використовують найпростіші послуги мобільного зв’язку. У оператора мобільного зв’язку Kyivstar, який є найбільшим в Україні, також є такий тарифний план.

Подробиці
Даний тарифний план найкраще підійде саме тим абонентам, які використовують свої мобільні телефони для дзвінків. Варто розібратися, наскільки вигідними є його умови, і чи є сенс в його виборі.

Як уже згадувалося раніше, доступні тарифні плани в більшості випадків можуть запропонувати мінімальний перелік послуг, який є необхідним навіть для самого невибагливого користувача. Як можна побачити з даного тарифного плану, в Kyivstar до таких послуг зараховують необмежені дзвінки в домашній мережі оператора, 30 хвилин на номери інших операторів, в тому числі і міські, а також всього 100 Мб мобільного інтернету.

Безумовно, такий обсяг послуг більшості сучасних користувачів здасться критично малою, але не варто забувати, що і коштувати це все буде лише 70 гривень на місяць, що навіть менше, ніж цінники конкурентних операторів на схожі пакети послуг. Даний тарифний план має назву “Комфорт” і підключається або через систему “My Kyivstar”, або при купівлі стартового пакету в салоні зв’язку Kyivstar.

Варто зазначити, що у оператора є ще один цікавий тарифний план з низьким цінником, але він призначений виключно для літніх людей і надається за контрактною формою обслуговування. Його назва – “Дзвінки для батьків”, а підключити його можуть лише ті абоненти, які підтвердять, що їх вік більше 60 років. Даний тарифний план, ще більш дешевий, ніж “Комфорт”, оскільки стоїть лише 60 гривень на місяць. Для всіх інших користувачів, які не досягли необхідного для підключення даного тарифного плану віку, найкращим рішенням буде підключити “Комфорт”.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.