Xiaomi Mi Band 5 представлений офіційно: ціна і характеристики

Буквально тільки що китайська компанія Xiaomi анонсувала розумний браслет Xiaomi Mi Band 5 про це повідомив сайт china-review.com.ua. Відзначимо, що чутки про нього почали з’являтися ще минулого літа, хоча тоді тільки відбулася прем’єра спортивного трекера четвертого покоління.

У новому носимом пристрої Xiaomi постаралася позбутися маси недоліків, які можна було бачити в більш ранніх версія пристрою. Наприклад, незручна зарядка з необхідністю діставатися капсулу з електронікою. Тепер в девайсе застосовується магнітна зарядка.

Xiaomi Mi Band 5 обладнаний 1,2-дюймовим дисплеєм AMOLED. Він збільшився приблизно на 20% в порівнянні з носиться гаджетом минулого покоління. Новинка дісталося більше ста анімованих циферблатів з персонажами популярних мультфільмів і аніме.

За словами виробника, в капсулі з електронікою встановлений процесор для прискореного і більш точного відстеження активності. Програмне забезпечення може розпізнавати 11 видів спортивної активності, а представниці слабкої статі зможуть стежити за менструальним циклом.

На борту є сенсор частоти серцевих скорочень, пульсоксиметр, барометр і NFC. Також за допомогою Mi Band 5 можна віддаленому управляти камерою в смартфоні.

У Китаї старт продажів Xiaomi Mi Band 5 запланований на 18 червня цього року. Вартість склала трохи більше 30 доларів. Відзначимо, що були чутки про вихід виключно версії з NFC. Як виявилося, модифікація без чипа теж була представлена. Її оцінили приблизно в 25 доларів.

Mi Band 5 випаде купити за 35.49 доларів

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.