Показали дизайн Sony PlayStation 5 за день до анонсу

Розвиток індустрії комп’ютерних ігор далеко зробило крок вперед, адже потужностей існуючих ігрових консолей для їх запуску на «максималку» вистачає далеко не завжди. На сьогоднішній день найбільш передові консолі – це PlayStation 4 Pro (2016) і Xbox One S All-Digital Edition (2019). Правда їх початкові модифікації вийшли в далекому 2013 році, і з тих пір, в частині продуктивності змінилося не багато. Однак в 2020 році вийдуть нові приставки, які переженуть на кілька років вперед розвиток ігрових проектів. Зокрема, вже завтра відбудеться офіційна презентація PlayStation 5.


Незважаючи на те, що нарешті-таки покажуть реальну PS 5, ми до сих пір не знаємо, як вона буде виглядати зовні. Більш того, графічні дизайнери продовжують демонструвати своє бачення з цього приводу. Так, на майданчику YouTube вчора з’явився новий ролик, з досить привабливим дизайном PS 5, дивимося:

 

Якщо зануритися в коментарі під роликом, то можна помітити, що передплатники блогера оцінюють його ідею на відмінно. Але напевно в Sony вже визначилися з зовнішнім виглядом PlayStation 5. Найсправедливіше буде згадати, чого саме нам від неї чекати в плані особливостей.

Приставка матиме безліч інтерфейсів, що підключаються: HDMI, Ethernet, 2x USB 3.0, 2x USB Type-C, EIAJ optical (оптоволоконний кабель для звукової апаратури), Mini Jack 3.5 мм. Крім цього, в приставці буде і оптичний привід для запуску ігор на фізичному носії. Вихідні зображення PS 5 підтримує дозвіл 4К Ultra HD, що в пікселях відповідає 3 840 х 2 160 точок на дюйм. Частота кадрів в секунду – 60. Швидкість передачі даних складе 3 000 Мб / с завдяки новому SSD. Що стосується ціни, багато інформатори говорять про 650-доларах. 11 червня ми і про це можемо дізнатися офіційно.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.