Які банківські карти підтримує Xiaomi Mi Band 5

Популярність носимих гаджетів пояснюється багатофункціональністю, компактністю, зручністю експлуатації і прийнятною вартістю. Разом зі спеціальним додатком на смартфоні, фітнес-трекер – більш ніж модний аксесуар. Одним з найвідоміших виробників «розумних» браслетів є компанія Xiaomi, яка незабаром розпочне продаж Mi Band 5. Найбільш цікавий він тим, що європейська версія з модулем NFC буде працювати повноцінно. Тобто, тепер до Mi Band можна прив’язати карту банку і здійснювати покупки.

Браслет Mi Band 5 сповістить власника про надходження нових повідомлень і дзвінків, вважає пульс або рівень кисню в крові, допоможе зафіксувати результати в ряді спортивних дисциплін і багато всього іншого. Окремо хочеться відзначити функцію віддаленого управління затвором камери на зв’язаному гаджет. Таким чином, трекер повноцінно замінить ще й селф-палицю, вартість якої іноді вище ціни аксесуара. За попередньою інформацією, купити Mi Band 5 в Україні можна буде за 750 грн.


В порівнянні з попередником, є деякі зміни по зовнішніх чинників. Сенсорний екран Mi Band 5 став більш округлений по краях, центральна кнопка “Home” тепер практично невидима. Під захисним склом розміщена OLED-матриця розміром 1,2 дюйма і дозволом 360 х 180 пікселів. У фітнес-трекери Mi Band 5 для китайського ринку інтегрований «розумний» асистент XiaoAI, в глобальну версію – Amazon Alexa. Сполучення можливо як з Android, так і з iOS.

Як ми помітили на самому початку, NFC-модуль вмонтують в глобальну версію і працювати він буде повноцінно. Правда на першому етапі анонсована підтримка карт системи оплати лише MasterCard. Не виключено, що до неї додадуть і інші платіжні системи, такі як Visa.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.