Geely випустить електромобіль вдвічі доступнішим Tesla

У китайський автоконцерн Geely входить дочірня компанія, що випускає електромобілі бренду Geometry. Минулий рік ознаменувався для «дочки» запуском в масове виробництво першої моделі – Geometry A. Буквально на днях була презентована ще одна новинка. Її побудували на базі попередника, ось тільки тепер це не седан, а хетчбек – Geometry C.

Седан Geometry A, випущений в 2019 році, послужив базою в створенні Geometry C

Geometry C, в порівнянні, має очікувано більший коефіцієнт аеродинамічного опору: 0,273 – новий хетчбек; 0,2375 – минулорічний седан. Відстань між осями коліс не змінилося – 2,7 м. Параметри габаритів Geometry C, мм: 4432х1822х1560.

Із зовнішніх чинників виробник звертає особливу увагу на оптику. Спереду Geometry C розташовані сучасні матричні фари, оснащені 80-світлодіодами кожна. У задній частині електромобіля органічно розташувалася світлодіодна смуга з 216 елементів, по краях якої знаходяться основні габарити. Завершують цю композицію обважування, типові для кросоверів.

Бюджетний електрохетчбек Geely Geometry C вийде в липні – салон. Яким буде салон Geometry C ми можемо бачити лише по рендерним зарисовкам дизайнерів. В цілому, можна сказати, що стиль оформлення седановской: кермо на двох спицях, цифрова приладова панель і великий тачскрін-дисплей для управління мультимедіа.

Хетчбек від Geely став помітно могутніше седана: 204 к.с. (310 Н ∙ м) проти 163 к.с. (250 Н ∙ м). При покупці Geometry C вам запропонують дві версії, що відрізняються запасом ходу – 400 або 550 км по їздовому циклу NEDC.

Компанія Geely планує продажу на липень, не називаючи точної дати. Відомо, що для китайських споживачів Geometry C вийде з більш дорогим цінником, ніж модель “A”, яку можна купити мінімум за 17 тис. Доларів. Не виключено, що електрохетчбек буде поставлятися і для європейського регіону

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.