Клієнти Нової пошти розчаровані нововведеннями

Останні нововведення, які ввела Нова пошта, викликали негативну реакцію користувачів. Головні претензії стосуються переглянутих правил відправлення вантажів з відділень. Раніше можна було відправити з відділення вантаж довжиною 1.5 метрів, а тепер її скоротили до 1.2 метра.

Постає логічне запитання – що робити в тому випадку, якщо довжина посилки становить понад 1.2 метрів? В цьому випадку треба буде відправити вантаж уже з вантажного відділення, а в звичайних вам просто відмовлять. Згідно з офіційною заявою Нової пошти, це буде вигідніше для самих клієнтів компанії, оскільки це дозволить поліпшити логістику, прискорити терміни доставки і зменшити ймовірність пошкодження відправлених вантажів. Так, спочатку це буде не дуже звично, можливо незручно, але в майбутньому це буде краще для всіх.

Варто нагадати, що Нова пошта на час періоду самоізоляції зробила зберігання посилок безкоштовно, а на початку червня вирішила скасувати дані правила і повернутися до старих. Тепер посилка буде безкоштовно зберігається протягом тижня повністю безкоштовно, а ось уже після восьмого треба буде платити. Тепер в тому випадку, якщо ваша посилка прийшла до першого числа поточного місяця, терміни почнуть рахувати з 1-го числа, а платити доведеться вже з 8-го.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.