Найдоступніший холодильник Xiaomi надійшов у продаж

Буквально сьогодні під суббрендом Mijia був випущений холодильник 215L з тридверним дизайном, низьким енергоспоживанням і іншими фішками, які вигідно виділяють його на тлі конкурентів. Холодильник зараз коштує всього лише 137 доларів, що робить його найдешевшою моделлю компанії Xiaomi.

Даний холодильник підтримує відкриття дверей під кутом 90 градусів. Дана модель ідеально підійде як для невеликих приміщень, так і для невеликих кухонних кутів, тобто для тих людей, які хочуть, щоб холодильник займав мінімальний простір.

Всередині є три зони з різними температурами для різних сценаріїв використання – звичайне зберігання в секції на 127 літрів, заморожування на 30 літрів і охолодження на 58 літрів. Завдяки цьому є можливість зберігати продукти свіжими, заморожувати їх на довгий проміжок часу або охолоджувати за короткий проміжок часу.

Даний холодильник буде використовувати дуже ефективний і тихий компресор, шум якого складає 38 децибел. Це дуже хороший рівень, оскільки зазвичай він набагато вище.

Що цікаво, є функція розумного компенсування низької температури. У тому випадку, якщо температури навколишнього середовища навколо розумного холодильника занадто низька, завдяки включенню компенсації низької температури холодильник дозволить зберегти свіжість продуктів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.