WhatsApp безкоштовно роздає великі суми грошей

Про повноцінний запуск системи грошових переказів між користувачами WhatsApp заговорили ще на початку цього року. Першими випробувати нетипову для месенджерів функцію представилося жителям Індії, і це не дивно. Справа в тому, що саме там зосереджена найбільша кількість завантажень, а також безліч регіональних банків підтримують технологію UPI, завдяки якій і здійснюється переводи. З недавнього часу в WhatsApp Pay ще й можна оформити кредит.

На даний момент за межами Індії опція WhatsApp Pay поки не доступна. Однак, це може статися в найближчі місяці, а то й дні, адже глава Facebook ще в січні говорив про глобальну розгортку протягом півроку. Як ми можемо спостерігати за календарем – цей термін добігає кінця.

По суті, WhatsApp Pay вдає із себе типовий сервіс з переказу грошей. Активується функція у відповідному пункті меню, де необхідно прив’язати банківську карту. При цьому ваш банк повинен підтримувати UPI, і ніяк інакше. Переклад здійснюється не складніше відправки повідомлення. Звичайно ж за надання такої послуги стягується певний відсоток. Чого не скажеш про надання можливості оформити кредит, за який переплачувати не буде потрібно.

Практично кожен користувач системи WhatsApp Pay може оформити безвідсотковий кредит до 1 000 доларів. Гроші надійдуть на прив’язану банківську карту. Це тимчасова акція, що діє до 1 серпня 2020 року. Швидше за все, після цього терміну можливість взяти в борг все ж залишать, але ось про безкоштовність даної послуги напевно доведеться забути.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.