Збій в мережі Vodafone привів до несподіваних наслідків

Оператор Vodafone 15 годин тому повідомив на своїй сторінці в Facebook, що зараз спостерігаються серйозні проблеми з голосовим зв’язком в деяких містах.

Подробиці

На даний момент в коментарях до цього посту, який вже повідомляє про припинення роботи над відновленням роботи мережі відписалися абоненти оператора з різних міст.

Проблеми відчули користувачі в: Полтавської, Київської, Харківської, Сумської, Чернігівської Дніпропетровську та інші області.

Незважаючи на те, що оператор заявив про відновлення роботи голосового зв’язку, не зовсім зрозумілою залишається ситуація з мобільним інтернетом, так як деякі з абонентів скаржаться на його відсутність з самого ранку. Крім цього, багато хто не задоволені проблемою з дзвоном в техпідтримку оператора.

Масштабний збій в мережі Vodafone трапився напередодні істотного підвищення тарифів і багато хто з залишили коментар абонентів просять не забувати, що в такому випадку хорошим жестом було б надання компенсації за завдані незручності. Так наприклад недавно надійшли в Київстар, після масштабного збою пов’язаного з наданням послуги “Домашній інтернет”.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.