Sony PlayStation 5 запускатиме всі ігри від PlayStation 4

Як правило, саме для ігрових консолей випускаються різні ексклюзивні відеоігри, причому це не просто ігри, а такі проекти, в які хочеться грати знову і знову. Подібних ігор для PlayStation 4, доступною в продажу з 2013 року, ціла маса. У число подібних входять The Last of Us, God of War (2018), Uncharted 4: A Thief’s End, Marvel’s Spider-Man, а також багато інших, доступні виключно на PS4 і ніде більше. Втім, дана ігрова приставка вже дуже сильно застаріла, тому зовсім скоро в продаж надійде абсолютно нова, тоді як від старої, доступною зараз у продажу, почнуть позбуватися, тому вже в 2021 році вона цілком може пропасти з полиць магазинів. Сьогодні, 28 травня 2020 року, з’явилися дані про те, чим саме порадує всіх користувачів така новинка, як Sony PlayStation 5.

На офіційному сайті ігрової приставки PS5, який оновився лічені години назад, 29 травня 2020 року, з’явилася інформація, згідно з якою нова консоль має зворотну сумісність з відеоіграми для консолі попереднього покоління. Йдеться про абсолютно всіх іграх, а запускатися вони будуть на Sony PlayStation 5 за рахунок програмного забезпечення. Іншими словами, компанія-виробник нової консолі вирішила додати в неї підтримку ігор від моделі PS4, і це гарантовано всіх дуже сильно порадує. Запускати відеоігри в режимі сумісності можна буде як в цифровому форматі, так і з оптичних дисків, вставляючи такі в привід ігрової приставки. Доплачувати за що-небудь гроші, якщо вже є ліцензійна копія будь-якої гри, гарантовано не буде потрібно.

Важливо зауважити, що це не якісь чутки, а саме офіційна інформація, тому можна з повною впевненістю сказати, що ігрова приставка наступного покоління під назвою Sony PlayStation 5 запускає всі ігри від PlayStation 4, а робити це їй виявиться під силу з самого моменту офіційного анонса, тому чекати надто довго гарантовано абсолютно точно не буде потрібно. Розробники будь-яких ігор, в свою чергу, зможуть випускати оновлення для своїх відеоігор, щоб краще адаптувати фірмові гри під PS5. За допомогою таких патчів стане можливим підвищити якість графіки, збільшити частоту кадрів, підвищити деталізацію і зробити багато іншого, що позитивно позначиться на всьому ігровому досвіді в цілому.

Очікується, що повноцінна офіційна презентація консолі PS5 відбудеться вже 3 червня 2020 року, тобто буквально через кілька днів. В ході цього заходу повинні розкрити всі дані про те, що саме являє собою ця приставка, розкривши її зовнішній вигляд. Новинка буде поставлятися разом з ігровим контролером DualSense, а значить докуповувати нічого окремо не доведеться. Очікується, що на старті продажів для даної ігрової приставки виявиться доступно понад два десятки різних ігор, і близько половини з таких виявляться ексклюзивними проектами, пройти які можливо виключно на Sony PlayStation 5. Продажі новинки повинні початися вже в листопаді-грудні 2020 року, а обійдеться вона приблизно в $ 500 .

Ось список з 38 перерахованих на цих сторінках ігор:

Madden 21
EA Sports NHL 21
Moonray
Gothic Remake
MicroMan
Nith’O Infinity Reborn
Observer System Redux
Path of Exile 2
Outriders
PsyHotel
Quantum Error
Rainbow Six Quarantine
Rainbow Six Siege
Redo! Enhanced Edition
A Rat’s Quest: The Way Back Home
Assassin’s Creed Valhalla
Battlefield 6
Chorus
Cygni All Guns Blazing
Dauntless
DiRT 5
Dragon Age 4
Dying Light 2
FIFA 21
Godfall
Gods & Monster
Scarlet Nexus
Sniper Elite 5
Soulborn
Starfield
The Elder Scrolls 6
The Lord of the Rings Gollum
The Sims 5
Ultimate Fishing Simulator 2
Vampire The Masquerade Bloodlines 2
Warframe
Watch Dogs Legion
WRC 9


У стартову лінійку увійдуть такі ігри, як Assassin’s Creed Valhalla, DiRT 5, FIFA 21, Godfall, Madden 21, NHL 21, Observer System Redux, Outriders, Quantum Error, Rainbow Six Siege, Redo! Enhanced Edition, Ultimate Fishing Simulator 2, Warframe і WRC 9. Ще частина проектів вийде в термін від 6 до 12 місяців після виходу консолі і через рік з гаком (на сторінках вони відзначені жовтим і червоним відповідно).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.