Kyivstar заманює абонентів новими тарифними планами

У прес-службі мобільного оператора Kyivstar недавно розповіли про те, що компанія створила багато нових цікавих тарифів, які сподобаються багатьом користувачам. Дані тарифи повинні дуже добре підійти для багатьох користувачів, незважаючи на достаток “ідеальних тарифів” на ринку. Дані тарифи будуть з лінійок “Все разом” і “Kyivstar TV”.

Компанія Kyivstar запустить багато нових тарифів в Kyivstar TV, “Базовому”, “Сімейному”, “вигідно”, “Premium HD”. Що цікаво, у всіх тарифах, крім “Базового”, буде включена відеобібліотекі IVI, в якій зібрали вже більше 7 тисяч серіалів, фільмів та іншого медіаконтенту. Раніше доступ до IVI можна було отримати тільки в рамках тарифного плану “Максимальний HD”.

В “вигідно”, “Сімейному” і “Базовому” тарифних планах також буде доступ до даних бонусів, але тимчасово, в рамках акційної пропозиції. Kyivstar TV “Легкий” буде в абсолютно всіх тарифах, причому як в передплатних, так і в контрактних. Від користувача потрібно лише завантаження Kyivstar TV на свій смартфон.

У тарифах “Все разом” також з’явилося два нових тарифних планах, які називаються “Базовий + TV” і “Вигідний + TV”. Завдяки цим пропозиціям можна отримати доступ до мобільного інтернету, домашнього інтернету і ТБ. Також, що цікаво, в рамках тарифу “Базовий + TV” користувач отримає безлімітний доступ до мобільного інтернету. Також в рамках цих тарифних планів користувач буде отримувати 50 гривень на рахунок – щось подібне “Кешбек”.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.