Смартфон Xiaomi Mi 9T впав в ціні до рекордно низького рівня

Xiaomi Mi 9T має потрійну камеру, ширококутний об’єктив, висока роздільна здатність, телеоб’єктив, штучний інтелект, і висувну cелфі камеру. Тут встановлений акумулятор великої ємності з тривалим терміном служби, NFC, зчитувач відбитків пальців на дисплеї, розблокування лиця і швидка зарядка.

Ви сфотографуйте все, що захочете. Поєднання високочутливого 48-мегапіксельного датчика, надширокого 13- мегапіксельного об’єктива і телеоб’єктива 8-мегапіксельної камери дозволяє знімати абсолютно все з чудовою якістю. Все це доповнюється висувною камерою для Селфі з дозволом 20 Мп, потужним штучним інтелектом і технологією Super Pixel 4-в-1, яка гарантує вам відмінні знімки навіть в темряві.

Якщо ви не любите чекати запуску додатків, то Xiaomi Mi 9T вас порадує. Він оснащений потужним восьмі’ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 730, що працює на частоті до 2,2 ГГц, графічним чіпом Adreno 618 і 6 ГБ оперативної пам’яті. Це комбо дасть вам абсолютно плавну і швидку роботу, безвідмовну багатозадачність ігр та відео без переривання. Внутрішнє сховище об’ємом 128 ГБ вміщує все необхідне.

Ви можете розблокувати смартфон за допомогою датчика розпізнавання лиця або швидкого і надійного пристрою для читання відбитків пальців, зручно вбудованого в дисплей. Крім того, ви зможете користуватися всіма перевагами багатофункціонального NFC, великий ємністю акумулятора на 4000 мАг, швидкою зарядкою на 18 Вт або Bluetooth 5.0.

Це телефон з приємним голографічним дизайном і відмінною продуктивністю і обладнанням. Скляна кришка з голографічним ефектом підкорить вас своїми насиченими металевими відблисками всіх кольорів веселки, а повнорозмірний 6,39 – дюймовий AMOLED-дисплей з високою роздільною здатністю FHD + 2340 × 1080 Mpx нічим не засмутить самого упередженого користувача. Дисплей захищений загартованим склом Corning Gorilla Glass 5.

А висувна 20-мегапіксельна Селфі камера наділена штучним інтелектом, який розпізнає сцену, що знімається і передає вашу природну красу. Потрійна камера з роздільною здатністю 48 + 13 + 8 мегапікселів пропонує вам надчутливий датчик, надширококутний об’єктив і телеоб’єктив. Ви можете знімати під кутом 124,8 градусів.

Ціна на даний смартфон яка була 13 400 гривень, а сечас впала до 7 000 гривен.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.