Сотовий оператор Kyivstar закриє популярні тарифи

Мобільний оператор Kyivstar, який входить в так звану “велику трійку” операторів України, збирається закрити деякі тарифи, які користуються популярністю у абонентів. Варто розібратися з тим, чого доведеться чекати тим багатьом користувачам, тарифи яких компанія збирається закрити.

За попередньою інформацією, закриють тарифи “Базовий”, “Зручний”, “Комфортний”, “Максимальний HD” і “Все разом. Комфорт “.

Як повідомили в прес-службі оператора, дані зміни пов’язані з тим, що компанія збирається переглянути власну політику надання послуг “Kyivstar TV”, мобільного зв’язку та ШСД. Тим абонентам, чиї тарифи будуть ліквідовані найближчим часом, запропонують змінити тарифний пакет на “Kyivstar TV легкий”, що не буде коштувати взагалі нічого. Завдяки цьому у користувачів буде доступ до великої фільмотеки, а також до багатьох каналів. Послуга буде доступна для SMART-TV, планшетів і смартфонів.

Для отримання до доступу до найновіших тарифних планів оператора потрібно завантажити додаток “Kyivstar TV”, після чого можна буде отримати доступ до фільмотеці повністю безкоштовно. Варто нагадати, що оператор не вперше ліквідує тарифні плани – ще в березні поточного року були закриті 14, а перед цим закрили всі з ціною нижче 100 гривень в місяць.

Це ж зробив оператор Vodafone, який ще й підвищив ціни на багато популярних тарифи. Швидше за все, таким чином оператори мобільного зв’язку борються зі збитками, викликаними кризою, що виникла внаслідок пандемії COVID-19. В першу чергу це стосується послуг роумінгу, оскільки через закриті кордони гроші за ці послуги просто не надходять до операторів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.