Нові Huawei Freebuds 3i з приглушенням шуму незабаром в Україні

Київ, 21 травня 2020 р. — Підрозділ Huawei Consumer Business Group в Україні оголосив про запуск навушників Huawei Freebuds 3i, які забезпечують чудову якість звучання та безперешкодне з’єднання. Навушники отримали новий закритий дизайн, завдяки якому надійно тримаються у вухах, та технологію активного приглушення шуму, даруючи неймовірне занурення у звук. Користувачі можуть насолоджуватися музикою та кришталево чистими дзвінками, де б вони не знаходилися.  

 

Пориньте в музику, відстороніться від зовнішнього світу

Отримайте максимум задоволення від улюбленої музики, спілкування з близькими або захопливих аудіоефектів фільму завдяки чудовій системі приглушення шуму. Huawei Freebuds 3i отримали два зовнішні та один внутрішній мікрофон. У той час як зовнішній мікрофон виявляє сторонній шум, миттєво приглушуючи його, внутрішній мікрофон вловлює інші шуми у ваших вухах для максимального приглушення, активно знижуючи фоновий шум до 32 дБ*. Три мікрофони забезпечують повне приглушення шуму для підвищення якості дзвінка, даруючи неймовірне звучання.

Чудова функціональність

Щоб забезпечити безперешкодну взаємодію між усіма пристроями Huawei, просто натисніть на pop-up вікно на смартфоні**. Після відчинення зарядного кейса Huawei Freebuds 3i відбудеться автоматичне під’єднання до гаджета. Миттєво насолоджуйтеся улюбленими піснями або стежте за станом батареї. 

 

Huawei Freebuds 3i синхронізуються з кожним вашим рухом — навушники з обох боків оснащені вбудованими ємнісними датчиками, забезпечуючи неперевершений комфорт і керування для користувачів. Зручно керуйте відтворенням музики й дзвінками, просто двічі постукавши по навушнику, або натисніть і утримуйте навушник для активного приглушення шуму. Окрім того, відтворення музики зупиняється автоматично, коли ви виймаєте навушники, та продовжується, коли ви їх вставляєте назад

Неймовірне звучання 

Huawei FreeBuds 3i оснащені великими 10-міліметровими динамічними драйверами, які допомагають відтворювати потужні баси. Окрім того, високочутливі полімерні композитні мембрани оптимально налаштовані для забезпечення автентичного та збалансованого звучання. 

 

Відповідають вашому стилю

Стильні навушники Huawei FreeBuds 3i мають ергономічну конічну форму та гнучкі силіконові насадки чотирьох різних розмірів.  

Ціна та доступність

Навушники Huawei FreeBuds 3i будуть представлені у двох класичних кольорах — «Чорному» (Carbon Black) та «Білому» (Ceramic White). Новинка з’явиться у продажу з середини червня. 

 
* Дані базуються на результатах тестувань у лабораторії Huawei.

** Функція pop-up вікна доступна лише на смартфонах Huawei з інтерфейсом EMUI10 або вищим

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.