Xiaomi представила глобальну MIUI 12, cписок смартфонів, які обновляться

Ось і настав той самий день, якого багато хто так давно чекали. Сьогодні компанія Xiaomi провела спеціальний захід на міжнародному ринку, в рамках якого вона офіційно представила громадськості свою нову операційну систему для електронних пристроїв, а є вона вкрай привабливою за сукупністю якостей, будучи заснованою на Android 9 або на Android 10, в залежності від конкретної моделі телефону. Новітнє програмне забезпечення називається MIUI 12, а мова йде саме про глобальну збірці даної прошивки, яка вигідно відрізняється від анонсованої раніше китайської тим, що вона має підтримку сервісів Google, українську мову і безліч інших важливих переваг для тих, хто проживає не в Китаї.

Нова операційна система в особі MIUI 12 поставляється з усіма додатками від Google, в тому числі з браузером Chrome, для розміщення відеофайлів YouTube, поштовим сервісом Gmail, магазином додатків Google Play, а також з іншими додатками, уявити собі без яких жоден сучасний смартфон часто просто неможливо . По частині змін нова операційна система в версії Global ROM абсолютно нічим не відрізняється від складання China ROM, тобто функціональні можливості даних платформ в повній мірі ідентичні. Останню версію програмного забезпечення містить у собі підтримку функцію «суперобоі», сумісність з глобальної темної теми оформлення Dark Mode, а також нове перероблене додаток камери, за рахунок чого їм стало на цілий порядок зручніше і простіше користуватися.

Само собою, що це лише невелика частина всіх тих нововведень, які чекають користувачів в цій операційній системі. За словами Xiaomi, вже починаючи з кінця червня встановити MIUI 12 можна буде на смартфони Mi 9, Mi 9T, Mi 9T Pro, Redmi K20 і Redmi K20 Pro, а зробити це без зайвих складнощів і труднощів зможуть абсолютно всі бажаючі. Важливо зауважити, що мова йде саме про глобальну прошивки, поширюватися яка буде в Росії, Європі, США, Україні, а також в інших країнах за межами Китаю. З кінця червня, в другу чергу, оновлення до новітнє програмно забезпечення отримають і багато інших моделей мобільних пристроїв, причому часто навіть більш дорогі і сучасні, ніж ті, які відновлять першими.

Повідомляється, що апдейт з кінця червня будуть отримувати моделі мобільних пристроїв Mi 10 Pro, Mi 10, Mi 10 Lite, Mi Note 10, Mi Note 10 Lite, Mi Note 3, Mi 8, Mi 8 Pro, Mi 9 SE, Mi 9 Lite , Mi 8 Lite, Mi Mix 3, Mi Mix 2S, Mi Mix 2, Mi Max 3, POCO F1, POCO X2, POCO F2 Pro, Redmi Note 9 Pro, Redmi Note 9 Pro Max, Redmi Note 9, Redmi Note 9s, Redmi Note 8 Pro, Redmi Note 8, Redmi Note 8T, Redmi Note 7, Redmi Note 7 Pro, Redmi Note 7S, Redmi Note 6 Pro, Redmi Note 5, Redmi Note 5 Pro, Redmi 8, Redmi 8A, Redmi 8A Dual, Redmi 7, Redmi 7A, Redmi 6 Pro, Redmi 6A, Redmi 6, Redmi Y3, Redmi S2 і Redmi Y2. Всі ці телефони гарантовано отримають MIUI 12 Global Version. Більш точні терміни залежать від конкретної країни, тому в якихось регіонах нове ПЗ може стати доступним для завантаження і установки трохи раніше, або ж навпаки трохи пізніше.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.