Xiaomi представила Redmi Note 9 і міжнародну версію Redmi Note 9 Pro

Обидві новинки отримали NFC для безконтактної оплати. Компанія Xiaomi в рамках онлайн-презентації анонсувала потенційний бестселер Redmi Note 9 і оновлений Redmi Note 9 Pro, який дещо відрізняється від раніше поданої версії смартфона для азіатського ринку.

Версія цього пристрою для міжнародного ринку заснована на китайській версії Redmi Note 9 Pro Max. Вона отримала 6,67-дюймовий IPS-дисплей з роздільною здатністю FHD + і отвором під фронтальну камеру по центру. Корпус має металеву рамку і покритий склом Gorilla Glass 5. Сканер відбитків розмістився збоку в кнопці харчування.

Всередині у нього процесор Snapdragon 720G, що доповнюється 6 ГБ оперативної пам’яті і 64 або 128 ГБ вбудованої. Ємність батареї склала 5 020 мА · год, є підтримка швидкої зарядки на 30 Вт через порт USB Type-C (50% за 30 хвилин). Відповідний адаптер йде в стандартному комплекті.

Головною ж особливістю пристрою виробник назвав камери. Основна включає в себе сенсори на 64, 8 (119 °), 5 (макро) і 2 Мп (глибина різкості). Є підтримка запису 4К-відео, можливість зйомки в форматі RAW і Pro-режим з масою ручних налаштувань. Для Селфі спереду призначений датчик на 16 Мп.


На радість всіх фанатів бренду смартфон отримав NFC-чіп для безконтактної оплати. Крім того, виробник виділив новий вібромоторчик, порт для навушників 3,5 мм і ІК-передавач.

Ціна Redmi Note 9 Pro в версії 6/64 ГБ склала 269 доларів.

Звичайний Redmi Note 9 зовні виявився дуже схожий на Redmi Note 9 Pro, але є як мінімум дві важливі відмінності – корпус новинки виконаний з пластика, а під модулем камери розмістився звичний сканер відбитків пальців. Попереду ж смартфон можна відрізнити по зміщений в лівий кут екрану отвору фронтальної камери.

Дисплей у Redmi Note 9 має IPS-матрицю з діагоналлю 6,53 дюйма і дозвіл Full HD +. За продуктивність відповідає процесор MediaTek Helio G85 з 3 або 4 ГБ оперативної і 64 або 128 ГБ вбудованої пам’яті. Слот для карт microSD присутній.

Основна камера включає в себе сенсори на 48, 8, 2 і 2 Мп. Є електронна стабілізація зображення, макро-режим і зйомка з широким кутом захоплення (118 °). Фронтальна камера має дозвіл 13 Мп.


Акумулятор має ємністю 5 020 мА · год і підтримує швидку зарядку на 18 Вт через порт USB-C. У комплекті йде адаптер живлення з потужністю 22,5 Вт. Серед іншого: ІК-передавач для управління побутовою технікою і роз’єм 3,5 мм для дротових навушників. NFC теж заявлений, але лише для деяких ринків. Чи буде він у версії для Росії – поки невідомо.

Ціна Redmi Note 9 у версії 3 + 64 ГБ склала 199 доларів

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.