Xiaomi Mi A3 сильно впав в ціні – ідеальний бюджетник з довгою тривалістю оновлення

Xiaomi Mi A3 – це успішний телефон середнього класу, який привертає гарною якістю зборки і радує своїми досить компактними розмірами. Елегантний дизайн зі скляною спинкою дійсно радує, особливо у варіанті Not only Blue. Мінуси дисплея – низький дозвіл і не дуже висока яскравість, але з іншого боку він пропонує гарні кольори і зручну плавну роботу.
Xiaomi Mi A3 має 6,1-дюймовий дисплей середнього розміру з співвідношенням сторін 19,5: 9. Його дозвіл на подив низька (1560 x 720 пікселів), щільність становить всього 286 пікселів на дюйм. Панель Super AMOLED покрита міцним склом Gorilla Glass 5 і займає 80,3% лицьової поверхні.

Закруглені кути дисплея також надають дизайну елегантний вигляд, але шкода, що у виробника не вийшло приховати виріз на дисплеї. Кути огляду хороші. На жаль, на вулиці під яскравим сонцем яскравості недостатньо, і, навпаки, в темряві дисплей занадто яскраво світить навіть при найнижчій інтенсивності.

Mi A3 оснащений восьмі’ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 665, доповненим графічним прискорювачем Adreno 610. Об’єм оперативної пам’яті складає 4 ГБ, а внутрішнє сховище є в варіантах 64 і 128 ГБ. Ви можете додатково розширити внутрішнє сховище з картою пам’яті microSD до 256 ГБ, але при цьому ви також втратите другий слот для карти nanoSIM.

Усередині пристрою знаходиться акумулятор великої ємності 4030 мАг, який гарантує два дні автономної роботи при нормальному використанні. Телефон підтримує 18 Вт Quick Charge 3. Незважаючи на скляну задню стінку, Mi A3 не пропонує бездротову зарядку. Адаптер дозволяє заряджати акумулятор від нуля до 50% приблизно за 50 хвилин, а для повної зарядки потрібно ще 80 хвилин.

Основна камера Mi A3 привертає високою роздільною здатністю 48 Мпікс і хорошою апертурою f / 1.8. Друга 8-мегапіксельна камера оснащена ширококутним об’єктивом, з кутом огляду 118 ° і діафрагмою f / 2,2. Ззаду також є датчик глибини 2 Мп, який забезпечує ефект боке при портретній зйомці. Камера використовує технологію об’єднання пікселів, тому фотографії мають дозвіл 12 Мпікс. Об’єктив не має оптичної стабілізації зображення (лише електронну). Передня селф-камера отримала високу роздільну здатність 32 Мпікс і пропонує фазову фокусування. Є нічний режим, професійний режим, Google Lens і можливість знімати в повній роздільній здатності 48Mpx.

 

Ціна на даний смартфон яка була 5 700 гривень, а сечас впала до 4 400 гривень. На китайських платформах ціна опустилася до 160 доларів (4 160 гривень).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.