Xiaomi випустила бюджетні Redmi 10X і Redmi 10X Pro

Попит на мобільні пристрої по всьому світу стрімко зростає, тобто, простіше кажучи, все більше і більше людей бачать сенс в тому, щоб такі так і зовсім взагалі використовувати. В даний час на полицях магазинів можна зустріти неймовірно багато різних моделей з самих різних цінових категорій, і всі вони користуються великим попитом з боку покупців, але ідеальних телефонів звичайно ж немає, адже інакше щорічно виробники не випускали б нові моделі, які краще попередніх. Сьогодні, 17 травня 2020 року, стало відомо про те, що компанія Xiaomi створила бюджетні Redmi 10X і Redmi 10X Pro, які з’явилися в державній базі даних. Дані телефони будуть сумарно доступні в шести модифікаціях.

Новинки відрізняються один від одного процесором і обсягом пам’яті, хоча, можливо, вони отримають ще якісь відмінності, нехай про таких зараз ще нічого і невідомо. Як повідомляє видання 91mobiles, яке і виявлено поява даних телефонів в державній базі даних, один з них призначений для мереж 4G, а інший, більш просунутим, здатний підключатися до 5G. В іншому, обидва мобільних пристрої володіють 6,53-дюймовим IPS-екраном з отвором під фронтальною камеру, причому дозвіл дисплея становить 2340 на 1080 пікселів (Full HD +), а обсяг акумуляторної батареї становить 5020 мАг, тому на одному заряді батареї смартфони гарантовано зможуть працювати довше одного дня.

Також майбутнім новинкам приписують четверну основну камеру з роздільною здатністю 48 Мп + 8 Мп + 2 Мп + 2 Мп, а також, крім того, фронтальну камеру на 13 Мп, є яка однією з найсучасніших на ринку. Як процесор звичайного Redmi 10X може використовуватися MediaTek Helio G70, проте зараз це лише припущення, тому що на цей рахунок ніяких даних немає. Купити звичайний телефон можна буде в версіях з 4/128 ГБ і 6/128 ГБ постійної пам’яті, тоді як придбати Redmi 10X Pro стане можливим у версіях з 6/64 ГБ, 6/128 ГБ, 8/128 ГБ і 8/256 ГБ . Проте, як і завжди в таких випадках, майже напевно все три версії одного телефону не продаватимуть в якій-небудь одній країні, тому що їх розподілять по всьому світу.

Оскільки дані телефони відносяться до категорії бюджетних, коштувати вони повинні не більше ніж $ 250 . Так, це досить багато за сучасними мірками, але не варто забувати про курс долара, тому що якби він був таким, як ще на початку року, коштували б дані телефони не більше ніж 6700 гривень а це вже не так багато. Повідомляється, що презентація Redmi 10X і Redmi 10X Pro відбудеться на території Китаю в найближчі два місяці, а відразу після неї їх запустять у продаж. На вибір покупців запропонують темно-синю, фіолетову, білу і золотисту забарвлення. Прямо «з коробки» на новинки виявиться встановлена ​​новітня операційна система Android 10 у вигляді фірмової прошивки MIUI 12.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.