Літаком, поїздом, автомобілем: Нова Пошта протестувала доставку посилок з AliExpress

Українська компанія Нова Пошта Глобал успішно протестувала автомобільну доставку посилок з китайського інтернет-магазину AliExpress. Минулого тижня вантажівка з посилками AliExpress виїхав з китайського міста Урумчі і подолав відстань в майже 6000 км, перед тим, як 12 травня потрапив на сортувальну станцію в Києві.

«Тестова відправка показала, що дотримати запланований термін доставки вантажівкою реально. В цілому шлях з Урумчі в Варшаву зайняв 6 днів і ще два дні до Києва. Транзитний та митне оформлення пройшло швидко. Ми продовжуємо впроваджувати технологію мультимодальной доставки і тестувати нові види транспорту і маршрути для максимального прискорення термінів доставки для наших клієнтів », – прокоментував Юрій Беневітскій, директор Нова Пошта Глобал.

У компанії відзначили, що це перший подібний рейс. У вантажному автомобілі приїхало 7467 посилок з AliExpress для клієнтів Нової поштою. Таким чином, Нова Пошта Глобал розширює способи доставки з Китаю, щоб українські споживачі змогли отримувати свої замовлення навіть в тому випадку, якщо традиційні методи доставки тимчасово недоступні. Таким чином тепер доставляти посилки з AliExpress компанія зможе трьома можливими способами: літаком, поїздом і автомобілем.

У Новій пошта також нагадали, що тепер українські покупці можуть замовляти доставку товарів безпосередньо з AliExpress в відділення Нової поштою – для цього потрібно вказати опцію AliExpress Standard Shipping і на карті вибрати найближче відділення.

Нагадаємо, що в квітні поточного року «Нова пошта» запустила чартерні вантажні авіарейси з Китаю, які істотно прискорять доставку замовлень в Україні, а також протестувала доставку за допомогою поїзда.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.