Xiaomi оголосила дату виходу глобальної MIUI 12 з українською мовою і сервісами Google

Як відомо, компанія Xiaomi вже випустила прошивку MIUI 12 у вигляді бета-версії для жителів Китаю, поширюючи в цій країні регіональну версію своєї нової операційної системи, яка містить в собі безліч різних самих різних переваг, в тому числі функцію «Суперобоі». Проте, до міжнародного ринку офіційно дана операційна система поки що не добралася, але незабаром все зміниться. В офіційному акаунті китайської корпорації в одній із соціальних мереж з’явилася загадка, в якій користувачам пропонується відгадати, коли саме вийде нова прошивка для Європи, України та інших країн. На практиці це означає, що з цього самого дня власники різних моделей телефонів зможуть встановити новітнє програмне забезпечення.

Повідомляється, що нова операційна система в особі MIUI 12, заснована на Android 10 або Android 9, в залежності від моделі телефону, вийде вже 19 травня 2020 року. Йдеться, швидше за все, про фінальної версії глобальної прошивки, тобто ніякого її тестування не буде. Для яких конкретно мобільних пристроїв вийде нова операційна система поки що невідомо, так як абсолютно ніяких подробиць з цього приводу немає. Можна лише припустити, що всі ті телефони, які отримають нову ОС в Китаї, також будуть оновлені і на міжнародному ринку, тому що зазвичай завжди так і буває, але час від часу трапляються і винятки. У день повноцінного релізу нової прошивки на міжнародному ринку повинен виявитися розкритий точний список оновлюваних телефонів.

Операційна система MIUI 12 є однією з найсучасніших на ринку, а пропонує вона цілу масу можливостей. Серед таких підтримка темної теми оформлення Dark Mode, поліпшення візуального зовнішнього вигляду, розширені можливості по частині кастомізації, підвищена швидкість роботи, в рази посилена система захисту з новими дозволами на доступ до даних, перероблене додаток для роботи з фотокамерою, а також ряд інших нововведень, позитивно позначаються на досвіді використання смартфонів Xiaomi, Redmi і Poco, всі з яких будуть оновлені до цієї прошивки вже в найближчі кілька місяців. Нова ОС є найкращою серед усіх, які коли-небудь створювала дана компанія взагалі.

За наявними зараз офіційними даними, смартфони Mi 10 Pro, Mi 10, Mi 9 Pro 5G, Mi 9, Mi 9 SE, MI 8 Screen Fingerprint Edition, Mi 8 Youth Edition, Mi 8 Explorer Edition, Mi 8 SE, Mi 8, Mi 6, Mi 6X, Mi CC9 Pro, Mi CC9, Mi CC9 Meitu Custom Edition, Mi MIX 3, Mi MIX 2s, Mi MIX 2, Mi Note 3, Mi Max 3, Mi 10 Youth Edition, Redmi K30 Pro, Redmi K30 5G , Redmi K30 4G, Redmi K20 Pro Premium Edition, Redmi K20 Pro, Redmi K20, Redmi Note 8 Pro, Redmi Note 7 Pro, Redmi Note 7 і Redmi Note 5 гарантовано будуть оновлені до прошивки MIUI 12, а ось що буде з усіма іншими сказати поки що не представляється можливим, тому що доля таких моделей, як POCO X2, POCO F1, Redmi Note 6 Pro, Mi A3, Mi A2 і Mi A1, що продаються на міжнародному ринку, невизначена. Вона повинна зважитися 19 травня, в день презентації версії нової ОС під назвою Global Version.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.