Xiaomi Mi Band 5 на живих фотографіях вразив фанів

Як відомо, вже в найближчі кілька місяців, але поки що без конкретної дати, відбудеться презентація новенького спортивного браслета від відомої китайської корпорації, а отримає новинка цілу масу різних особливостей, які зроблять її неймовірно привабливою в повній мірі. Сьогодні 3 травня 2020 року, сталося те, чого багато дуже давно чекали, тому що надійне джерело в соцмережі Weibo опублікував живі фотографії майбутньої новинки в особі Xiaomi Mi Band 5. мова йде про фотографії даного браслета, зроблених в реальному житті, які показують, як саме буде виглядати новий фітнес-трекер всесвітньо відомого бренду продукція якого дуже поширена по всій земній кулі.

На опублікованих зображеннях видно, що фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 5 оснащений величезним екраном, який займає майже весь простір на лицьовій частині. Сам дисплей має овальну форму, а в нижній його частині знаходиться отвір під кнопку, призначену для підтвердження різних дій і навігації по трекеру. Ця кнопка, найімовірніше, є сенсорною, проте можливо вона все ж виявилася і фізичної, тобто працює навіть без електроенергії. Даний фітнес-браслет має загартоване скло для захисту дисплея, причому на нього нанесено олеофобним покриття, доповнене покриттям антивідблиску, за рахунок якого екран практично не буде забруднюватися і не буде бликовать на сонці, тим самим ускладнюючи зчитування з нього даних очима.


Інтерфейс новенького спортивного браслета також вкрай сильно відрізняється від такого в Mi Band 4 і будь-якому іншому браслеті Xiaomi. Через великого екрану дизайнери створили нову прошивку для даного телефону, яка показує безліч різних відомостей. Так, тепер в заблокованому стані на дисплеї відображаються навіть основні індикатори. Цей браслет підтримує функцію нічного режиму, при включенні якого він знизить яскравість до мінімуму, а також перестане відображати будь-які повідомлення. Такого роду можливість синхронізується з гаджетами на базі Android і iOS, тому якщо на телефоні включається такий режим, він відразу ж активується і на браслеті, що дозволить не витрачати додатковий час на настройку кожного разу.

Екран фітнес-трекера, судячи з усього, виявиться його головною особливістю, і саме він гарантовано порадує користувачів найсильніше. Поки що ще жодному бренду не вдавалося створити безрамковий дисплей такого формату, тому новинка від китайської корпорації абсолютно точно доведеться користувачам до душі. Судячи з фотографій, Xiaomi Mi Band 5 як і раніше буде поставлятися разом з силіконовим ремінцем, причому доступний виявиться сірий колір такого. Очікується, що новенький фітнес-трекер анонсують вже в червні 2020 року, після чого запустять у продаж, зробивши його доступним всім бажаючим. Він повинен отримати топове технічне оснащення і привабливий цінник на рівні 169 юанів (750 гривень).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.