Xiaomi представила новий мобільний кондиціонер

Для користувачів, які не бажають або не мають можливості встановлювати стаціонарні кондиціонери, компанія Xiaomi представила мобільне рішення. Його ключові особливості – невеликі розміри, відсутність необхідності в складному монтажі і підтримка підключення до системи розумного будинку MIJIA.

Розробкою гаджета займалася компанія New Widetech. За розміром модель практично ідентична з раніше поданій Xiaomi серії очищувачів повітря Mi Air Purifier. На фронтальній грані пристрою виконані два воздуховода, через які надходить охолоджене повітря.

За запевненням виробника, кондиціонер розрахований на приміщення площею від 11 до 17 квадратних метрів. При цьому новинка не потребує стаціонарного монтажу і може легко переміщатися між кімнатами як звичайний побутовий гаджет. У пристрої є кілька режимів, включаючи охолодження і дегідратацію, яка буде особливо актуальна в сезон дощів і може використовуватися з метою зниження вологості повітря.

На верхній кришці кондиціонера розташований сенсорний монохромний дисплей з можливістю тонкої настройки. Для зручності розробники оснастили модель пультом дистанційного керування. А оскільки гаджет використовує Wi-Fi, його можна підключити до системи розумного будинку MIJIA.

Вартість новинки становить $ 226.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.