LG розкрила характеристики і ціну смартфона Velvet

Компанія LG розповіла про характеристики  LG Velvet – свого нового флагмана. Телефон отримав цікавий дизайн і підтримку мереж п’ятого покоління.

Екран у новинки безрамковий, краї закруглені. Нижня і верхня межі однакової товщини. Дисплей Cinema FullVision OLED діагоналлю 6,8 дюйма зі співвідношенням сторін 20.5: 9 і вбудованим сканером відбитків пальців. 

У основу LG Velvet ліг чіпсет Snapdragon 765 з підтримкою 5G. Пам’яті – 8 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної, при цьому є підтримка карт пам’яті об’ємом до 2 ТБ.  

Задня камера представлена ​​трьома датчиками, головний з них на 48 Мп. Також, є ультраширокий датчик на 8 Мп і датчик глибини 5 Мп. Є технологія, яка склеює чотири пікселя в один – виходять якісні фото в умовах слабкого освітлення, відзначили в LG. Фронталка – 16 Мп. 

Під час зйомки відео можна активувати режим ASMR – він підвищує чутливість двох мікрофонів, які захоплюють звук. Є і режим Time Lapse, де вийде регулювати швидкість відео в процесі зйомки, без необхідності заходити в налаштування. 

Смартфон оснащений стереодинаміками з підтримкою системи Artificial Intelligence Sound – вона аналізує звуковий контент і автоматично підбирає оптимальну якість звучання. Velvet також може запропонувати підтримку електронного пера LG Stylus і чохла з додатковим екраном LG Dual Screen.

Ємність акумулятора Velvet становить 4300 мАг. Швидка дротова і бездротова зарядка з потужністю до 10 Вт додаються. 

LG Velvet надійде в продаж у Південній Кореї 15 травня по ціні 800 000 корейських вон (~ 657 доларів). Потім девайс з’явиться на міжнародному ринку. Покупцям будуть доступні чотири кольори: зелений, «західний», білий і сірий. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.