Виявляється, Haptic Touch в iPhone SE і не повинен працювати з повідомленнями

Користувачі, що купили iPhone SE (2020) виявили, що функція Haptic Touch не працює з повідомленнями. Деякі припустили, що цю можливість повернуть з оновленням, але немає. Виявилося, це не проблема, а так було задумано. 

У всіх iPhone 11 серії тривале утримання на повідомленні на екрані блокування або в центрі повідомлень викликає меню, що дозволяє взаємодіяти з контентом. Наприклад, поставити лайк, видалити або відповісти на повідомлення. 

Ця можливість відсутня в iPhone SE (2020), хоча у нього є підтримка Haptic Touch. Замість цього, для активації швидкого меню в SE необхідно провести вліво і натиснути перегляд. При цьому, дана функція працює на iPhone 8, де встановлений 3D Touch.  Приклад Haptic Touch у повідомленнях.

Користувач Reddit подзвонив у службу підтримки Apple і там йому сказали, що оновлення програмного забезпечення для iPhone SE поки не планується. Тому, користувачам новинки доведеться звикати.

iPhone SE другого покоління був представлений в середині квітня, а в продаж надійшов 24 квітня. Смартфон отримав дизайн iPhone 8, при цьому флагманський процесор Apple A13, підтримку Wi-Fi 6 і eSIM. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.