Характеристики дисплея Samsung Galaxy Fold 2

Засновник компанії Display Supply Chain Consultants (DSCC) Росс Янг поділився інформацією про дисплей майбутнього складного смартфона Samsung Galaxy Fold 2. 

Як пише Янг, пристрій отримає 7,59-дюймову матрицю з роздільною здатністю 2213×1689 пікселів і частотою оновлення кадрів до 120 Гц. Додатковий дисплей смартфона також виявиться немаленьким: 6,23 дюйма при розширенні 2267 × 819. Його частота стандартна – 60 Гц.  

Основний екран буде підключений до об’єднуючої плати, виконаної за технологією LTPO (низькотемпературного полікристалічного оксиду). Така технологія застосовується у високоякісних OLED-матрицях і витрачає до 15% менше енергії, ніж більш поширені LTPS-плати. 

Спочатку передбачалося, що Samsung вмонтує фронтальну камеру під дисплей, однак, відповідна технологія виявилася не готова до релізу: в Galaxy Fold 2 буде застосовано отвір для селфі-датчика, пише Янг. 

Джерело також підтвердило підтримку стилуса S Pen і наявність захисного скла Ultra Thin Glass, а також пообіцяв розповісти про ціни, дати релізу і камеру Galaxy Fold 2 наступного тижня.

Концептмейкер Веніамін Гескін вже підготував рендер смартфона на основі останніх витоків: 

Очікується, що Samsung представить Galaxy Fold 2 у другому кварталі поточного року. Смартфон може отримати 108-мегапіксельну основну камеру і чіпсет Snapdragon 865 з 5G-модемом. 

 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.