Бюджетну версію Xbox Series X представлять уже в травні

Офіційна презентація ігрової консолі  Xbox Series X відбудеться в травні. Про це пише авторитетне видання Windows Central. У якому форматі пройде презентація – поки невідомо, можливо, це буде онлайн-трансляція або анонс в блозі. 

Крім Xbox Series X, Microsoft представить Xbox Series S – бюджетну приставку нового покоління з меншим цінником, продуктивністю в чотири терафлопса, швидкісним SSD і обмеженою реалізацією трасування променів. У перспективі Series S замінить нинішню лінійку консолей Xbox One. З чуток, деякі співробітники Microsoft вже отримали бюджетний Xbox для тестування. 

Також, від компанії очікують повноцінний показ перших ігор нового покоління, зокрема, нову частину Fable від студії Playground Games, Halo Infinite та інтригуючу Senua’s Saga: Hellblade II. Крім того, очікується демонстрація бездротової гарнітури нового покоління, яка замінить Xbox Stereo Headset. 

Вихід Xbox Series X запланований на кінець 2020 року. Про дату релізу Xbox Series S поки невідомо. Раніше інженери Microsoft розкрили подробиці про конструкцію Xbox Series X – наприклад, стало зрозуміло, навіщо компанія вибрала для приставки форм-фактор вежі. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.