Схема розташування датчиків у зменшеному вирізі iPhone 12

Інсайдер і YouTube-блогер Джон Проссер поділився схемою розташування датчиків Face ID та інших елементів у вирізі смартфона iPhone 12. Як очікується, нова серія відзначиться зменшеною в розмірах «бровою» над дисплеєм.

Якщо порівнювати розташування компонентів (точкового проектора, фронтальної та інфрачервоної камер, системи підсвічування, датчика освітлення і т.д.) з iPhone 11, то помітно лише переміщення голосового спікера у верхню рамку, за межі вирізу. У ньому ж тепер розташований мікрофон, який раніше розміщувався окремо, уточнює Проссер. 

У тому числі, за рахунок перенесення динаміка Apple вдалося помітно зменшити виріз по довжині. Чутки про те, що компанія намагається скоротити займану датчиками площу лицьової панелі, ходили ще перед релізом iPhone 11.

На початку квітня Джон Проссер розповів, що в 2020 році Apple представить чотири моделі iPhone 12: молодші на 5,4 і 6,1 дюймів, а також iPhone 12 Pro з екранами 6,1 і 6,7 дюймів. Реліз останньої, судячи з усього, буде відкладений до жовтня. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.