LG показав свій флагман – LG Velvet на відео

На YouTube каналі компанії LG Electronics виклали рекламний ролик з демонстрацією нового флагмана компанії – LG Velvet. За словами представників LG, назва телефону відображає специфічний дизайн-код нового пристрою. 

Покупців чекає безрамковий вигнутий екран 21: 9, задня панель схожого форм-фактора і тонкий корпус. Буде потрійна задня камера Raindrop і процесор Qualcomm Snapdragon 765 з підтримкою 5G в якості основи. 

Сьогоднішні смартфони стають все більш схожими і їх складно відрізнити тільки за технічними характеристиками. LG Electronics відповідає на виклик, приступаючи до розробки нової лінійки продуктів, в якій особливу увагу буде приділено дизайну, який відрізняється,  і «тактильній» елегантності. Першим пристроєм, який проілюструє цю нову філософію, є прийдешній LG VELVET з унікальною камерою «Raindrop» і симетричним, плавним форм-фактором, який одночасно радує око і приємний на дотик, – LG Electronics. 

Раніше рендери LG Velvet представив інсайдер Ice Universe – вони повторюють те, що показано в рекламному відео LG. Презентація смартфона очікується 15 травня. Покупці зможуть вибрати з чотирьох колірних рішень. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.