Компанія Xiaomi готує ще одну версію Redmi Note 9 на, яку чекають всі

Компанія Xiaomi, судячи з усього дійсно намагається догодити кожному покупцеві, інакше як пояснити той факт, що дев’ята серія лінійки Note, від бренду Redmi, вже представлена ​​3 моделями, а пізніше, до них додадуться ще дві …

Коли під час презентації Redmi Note 9 Pro Max, в характеристиках смартфона не виявилося NFC, багато коментаторів справедливо помітили, що без модуля для безконтактної оплати, ці телефони втрачають свою актуальність. Я ж завжди був упевнений, що у версії для європейського ринку, він буде і якщо вірити останній інформації, я мав рацію.

Минулої ночі в вихідному коді нової версії MIUI, було знайдено згадка про RN9Pro, який буде оснащений модулем NFC, а так само основною камерою на 64 МП, що вигідно відрізняє його від представленого недавно Redmi Note 9S.

Про це повідомив сайи Prostotech.com

Але і це ще не все вчора в документації TENAA були знайдені повні характеристики молодшої моделі (Redmi Note 9) для європейського ринку.
Смартфон оснащений IPS дисплеєм з діагоналлю 6.53 дюйма, співвідношенням сторін 19,5: 9 і дозволом 2340 на 1080 пікселів. Як і в Redmi Note 9S, на екрані буде отвір для селф-камери, яка розташовується не по центру, а в верхньому лівому кутку.

Серцем “Redmi Note 9 стане восьміядерний процесор з тактовою частотою в 2 ГГц, виробник якого поки не називається, проте за чутками їм стане Helio G80 (два ядра ARM Cortex-A75 (2.0 ГГц) і шість ядер ARM Cortex-A55 (1.8 ГГц) , за графіком відповідає Mali-G52).

Redmi Note 9 буде доступний в трьох варіантах:
3/32
4/64
6/128

Смартфон буде підтримувати карти microSD, максимальним обсягом в 512 ГБ. Крім цього, вже відома ємність батареї, яка становить 4920 мАг (підтримка швидкої зарядки присутній), хоча можливо що Xiaomi програмно округлити ємність до 5000 мАг, як уже бувало раніше …
Як Ви бачите, смартфони виходять досить привабливими, тепер залишається тільки чекати нормалізації курсу і сподіватися, що Redmi залишиться компанією, яка робить смартфони доступні якщо не кожному, то багатьом.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.