iMac 2019: продуктивність, яка помножена на 2

Сучасний комп’ютер iMac 2019 поєднує в собі неймовірну потужність і компактні розміри. Для нього не стане проблемою впоратися з серйозними обчислювальними завданнями або з тривимірною графікою. Навіть недосвідчений користувач відразу ж помітить швидкодію комп’ютера, яка на порядок вище, ніж у електроніки інших брендів.

 Особливості

Головна особливість пристрою полягає в тому, що він складається з одного лише дисплея. Тут же знаходяться і інші важливі вузли: процесор, жорсткий диск, оперативна пам’ять. Це забезпечує компактне зберігання комп’ютера. При цьому сам дисплей — високоякісна Retina-матриця з вражаючою чіткістю зображення. Незалежно від навантажень на пам’ять і процесор, пристрій працює дуже швидко і безшумно.

Користувачі будь-якого рівня помітять явний приріст в швидкості реагування та потужності, завдяки процесору з 8 ядрами та достатньою кількістю оперативної пам’яті. В iMac немає нічого зайвого: просто монітор на столі, в якому є всі необхідні складові, клавіатура та миша. Монітор практично не має рамок по бокам: вони складають всього 5 мм. Це не лише стильно, а і зручно та корисно для очей, так як можна повністю сконцентруватися на тому, що відбувається на екрані.

Новий процесор 9 покоління та інші особливості

Оновлення процесора призвело до неймовірної швидкості, незалежно від процесу:

  • iMac 21,5 дюйма оснащено 6-ядерним процесором, для якого приріст потужності склав 60%;
  • iMac 27 дюймів — 8-ядерний процесор з приростом швидкості в 2,4 рази.

Зображення не екрані якісне та реалістичне, що оцінять ті користувачі, які планують працювати з текстами, графікою чи відеофайлами. Екран відтворює близько мільярда кольорів, тому текст буде відображатись так, як на папері. Це зручно і безпечно для очей, особливо в тому випадку, якщо за монітором потрібно сидіти багато годин.

На сайті ТехноЁж представлений широкий вибір бу iMac, які стануть найкращим вирішенням для тих, хто хоче отримати максимальну потужність при збереженні компактних розмірів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.