Honor 30 Pro + зайняв другий рядок у рейтингу DxOMark

Фахівці DxOMark заздалегідь протестували новий флагман Honor 30 Pro +. Йому не вистачило всього три бали до першого місця.

Смартфон отримав середній бал – 125. З них 136 за фотоможливості і 104 за відео. Денні знімки експерти порівнювали з Mi 10 Pro і iPhone 11 Pro, нічні з iPhone 11 Pro і Huawei P40 Pro. Примітно, що основний сенсор флагмана такий же, як в Huawei P40 Pro за винятком однієї деталі – немає оптичної стабілізації.

До плюсів камери віднесли широкий динамічний діапазон, хороший шумовий баланс, швидкий автофокус, відмінна деталізація, точну оцінка глибини в портретному режимі, низьку кількість шумів у широкоформатних фото. 

Мінуси такі: іноді зустрічається низька насиченість і неправильна передача кольору в умовах низької освітленості, втрата різкості із середнім зумом, шуми в нічних кадрах. 

Флагман Honor 30 Pro + отримав потрійну основну камеру. Перший сенсор 50 Мп з апертурою f / 1,9, другий ширококутний 16 Мп зі світлосилою f / 2,2 і третій телеоб’єктив 8 Мп з діафрагмою f / 3,4. Смартфон може знімати відео в 4K з частотою 60 кадрів. 

Нагадаємо, раніше інсайдер повідомив, що бренди платять DxOMark по 100 тисяч євро за те, щоб вони робили «правильні тести». Експерти спочатку тестують пристрій, потім дають рекомендації з налаштування софта і тільки потім роблять фінальні перевірки, які потрапляють в матеріал. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.