Головні функції MIUI 12 продемонстрували в інтернеті

Жодне електронний пристрій не в змозі якимось чином повноцінно працювати без встановленого на нього програмного забезпечення. Якщо говорити про смартфони, то більш ніж 3/4 від загального числа таких в даний час працюють під управлінням Android від Google, однак чи не всі виробники мобільних пристроїв на свій власний розсуд допрацьовують цю операційну систему, прагнучи зробити її краще, ніж будь-коли коли раніше. Сьогодні, 15 квітня 2020 року, відомий індійський відеоблогер повідомив про те, що йому в руки потрапила прошивка MIUI 12, яку компанія Xiaomi, судячи з усього, виклала в інтернет для обмеженого кола людей. В ході невеликого відеоролика фанат бренду показав головні нові функції новітнього програмного забезпечення.

Вкрай важливо, що користувачам не тільки розповіли про нові функції, як це зазвичай завжди буває, а саме показали на живий демонстрації. На практиці це означає, що у деяких людей вже насправді є доступ до прошивці MIUI 12, перебуває яка в даний час в статусі бета-версії. Новітня операційна система для смартфонів Xiaomi містить в собі режим Anti-Flicker, причому він активний за замовчуванням. При включенні такого режиму знижується шкідливий для людських очей мерехтіння в умовах поганого недостатнього освітлення. За рахунок такої «фішки» очі власників мобільних пристроїв будуть набагато менше втомлюватися, а ймовірність зіпсувати зір в рази знижується.

 

Крім того, нова операційна система містить в собі функцію під назвою Focus Mode, дозволяє яка легко і просто сконцентруватися на тих чи інших завданнях. Якщо активувати подібну опцію, що можна зробити на термін від 20 хвилин до 3 годин, на телефон миттєво перестануть приходити всі повідомлення і пропадуть всі інші чинники які впливають на відволікання уваги. За рахунок такої «фішки» можна зосередитися на вирішенні будь-якої задачі, на зразок роботи з електронної пошти, обробки документів або просто читання книг, коли хочеться в тиші почитати якусь книгу, щоб ніхто при цьому не відволікав з яких-небудь питань. Не обійшлося в прошивці MIUI 12 і без ще одну цікаву особливість, представляє з себе яка опцію Screen Time.

 

За рахунок функції екранного часу можна дізнаватися в наочному вигляді, скільки часу протягом доби, тижня чи місяця було витрачено на ті чи інші програми. Користувачі також можуть обмежити час використання смартфона по певних днях, встановити максимальний час знаходження в тих чи інших додатках, а разом з тим, крім того, реалізувати ряд інших ідей, які дозволять не витрачати час даремно на просиджування в соціальних мережах або месенджерах, а зайнятися чимось більш корисним і потрібним. Крім того, за словами автора відеоролика, в прошивці MIUI 12 є нова навігаційна панель для переміщення по ОС, оновлена ​​багатозадачність, покращений екран блокування, підтримка повноцінного темного режиму, нова система повідомлень і ряд інших нововведень, які він покаже в наступних відеороликах.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.