У Google Camera Go для супербюджетних смартфонів тестують нову функцію

У березні Google представила додаток Camera Go, призначений для малопродуктивних смартфонів серії Android Go. Тепер дослідники з’ясували, що в ньому прихована функція HDR, зазвичай недоступна для слабких пристроїв.

Поки Google Camera Go доступна тільки на Nokia 1.3, але сайту XDA Developers вдалося витягти APK-файл програми з прошивки смартфона. Прихована зараз функція «Покращення деталізації», яка дозволяє вручну вмикати або вимикати HDR, а також залишити автоматичну активацію HDR в залежності від умов. 

HDR додає динамічний діапазон фотографій, роблячи замість одного знімка серію з різною експозицією, а потім об’єднуючи вийшовше в підсумкову фотографію.

Поки включення HDR в Google Camera Go нічого не змінює: імовірно, функція знаходиться на ранньому етапі тестування.

Автори XDA також зробили огляд на додаток і опублікували приклади зроблених за його допомогою фотографій. Відзначено, що якість алгоритмів Camera Go близько до основного додатку Google Camera, призначеного для флагманської серії Pixel. 

Результати, очевидно, краще зі звичайним додатком Google Camera, але версія Go також працює добре. Майте на увазі, що вона призначена для пристроїв Go Edition, які зазвичай продаються за ціною в 100 доларів і нижче. 

Поки Google Camera Go недоступна для завантаження з Google Play, але завантажити APK-файл можна за цим посиланням.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.