iPhone 12 Pro запозичать дизайн у iPad

Apple готує редизайн флагманських iPhone серії Pro і Pro Max, запозичуючи стилістику в останніх iPad, а також два нових аксесуара. Про це пише Марк Гурман з Bloomberg з посиланням на знайомих з планами компанії людей. 

Як уже стверджувалося в численних витоках, Apple у 2020 році випустить чотири моделі iPhone. Принаймні два топових пристрої (iPhone 12 Pro і 12 Pro Max) будуть відрізнятися плоскими торцями з нержавіючої сталі, як у iPad Pro 2018. Їх дисплеї будуть повністю плоскими, а не зі скошеними краями, як на поточних моделях. 

Про те, що Apple запозичить у iPhone 4 рамку для нових смартфонів, повідомлялося і раніше.

Старші моделі iPhone, як і раніше будуть, комплектуватися потрійною камерою, але до них додадуть систему LiDAR для побудови віртуальної карти навколишнього простору. Максимальна модель отримає матрицю діагоналлю трохи більше 6,5 дюймів. Apple розглядає варіант зменшення вирізу в смартфонах цього року. 

На всіх смартфонах 2020 року від Apple очікується значне оновлення процесора з акцентом на прискорення виконання завдань ШІ та AR.

Також, Apple готує до релізу зменшену і здешевлену версію розумної колонки HomePod і так звані Apple Tag , які дозволять користувачам відстежувати місце розташування таких речей, як ключів і гаманців. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.