Huawei Card: китайський аналог Apple Card

У Китаї пройшла прес-конференція, присвячена запуску продажів смартфонів серії Huawei P40. Разом з цим глава споживчого підрозділу Huawei, Ю Чендун, представив кредитну карту Huawei Card.

Вона створена спільно з платіжною системою UnionPay і доступна у двох версіях: цифровому і фізичному з NFC і особливою структурою покриття. У будь-якому випадку, Huawei Card підтримує систему безконтактних платежів Huawei Pay. 

Користувачі нової карти зможуть скористатися Кешбеком і доступом до бізнес-залів аеропортів і вокзалів. У фірмовий додаток Huawei Card інтегровані аналітика витрат, історія транзакцій, нагадування про необхідність погасити заборгованість та інші функції.

Поки невідома вартість обслуговування карти, але на перший рік використання Huawei пообіцяла обнулити тариф. Коли почнуть приймати заявки на відкриття карти – неясно.

У березні 2019 року аналогічну пропозицію уже випустила Apple: кредитна карта також пропонує Кешбек з усіх покупок, віртуальний і фізичний формат, а також просунутий банківський додаток. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.