Huawei заплатить гроші власникам всіх своїх смартфонів

З кожним днем ​​все більшою популярністю користуються смартфони компанії Huawei, які стають все більш просунутими в усіх відношеннях з плином часу, що, в свою чергу, робить їх вкрай привабливими в очах покупців. Втім, в першій половині 2019 року американська влада звинуватила цей бренд в тому, що всі його смартфони містять в собі навмисно додані в їх ПО уразливості, інформація про яких передана в руки китайської розвідки. Вона, в свою чергу, з їх допомогою і телефонів місцевого бренду може стежити за людьми по всій планеті, роблячи це без зайвих складнощів. Подібні звинувачення, звичайно, сама компанія-виробник спростувала, проте багато людей все одно не хочуть тепер користуватися її продукцією.

Ситуація ускладнилася не тільки тим, що сильно постраждала репутація даного виробника, а й ще дечим, що сильно зашкодило Huawei досягати нових висот і розвиватися. Так, зокрема, даної компанії заборонили будь-яким чином взаємодіяти з американськими брендами, тобто, в свою чергу, її позбавили доступу до технологій Intel, Google, AMD і безлічі інших американських брендів. На тлі такого стану справ, при створенні своєї нової продукції, компанія намагається шукати обхідні шляхи, роблячи це для того, щоб і далі створювати першокласні електронні пристрої. Втім, якщо з комплектуючими, технологіями та програмним забезпеченням ще можна якось вийти з ситуації, то зробити це з довірою з боку користувачів неможливо.


Мільйони людей тепер не довіряють Huawei, так як вони впевнені в тому, що американська влада в повній мірі мають рацію. Щоб переконати весь світ у зворотному керівництво китайської корпорації вирішило зробити те, чого від неї навряд чи хтось очікував. Так, зокрема, даний виробник електроніки запустив спеціальну програму грошової винагороди кожної людини, який виявить в його фірмових смартфонах якусь пролом, яка може використовуватися для злому, стеження, крадіжки даних, обходу екрану блокування, шпигунства і багато чого іншого. Грошова винагорода значного розміру можуть отримати жителі будь-яких країн, в тому числі Росії, України, Європи, Австралії і Чехії, а разом з тим і безлічі інших.

За пролом незначного рівня в захисті обіцяють заплатити 1 000 євро, тоді як за вразливість середнього рівня виплачують вже цілих 50 000 євро, тобто набагато більше. За неполадку в безпеки високого рівня виплатити обіцяють так і зовсім 100 000 євро, а за критичну уразливість можна отримати 200 000 євро, тобто величезну суму грошей. Отримати такі великі суми може будь-який власник смартфона Huawei, який виявить в такому якусь неполадку, використовуючи при цьому останню версію програмного забезпечення, де вона міститься. При виявленні такої потрібно просто написати лист в службу підтримки, детально розповівши в такому про виявлену проломи в захисті, використовуючи яку можна зробити будь-які протівомерние дії з мобільним пристроєм.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.