Google Pixel Buds 2 з’явилися для попереднього замовлення

У американському інтернет-магазині Abt.com з’явилася сторінка замовлення на бездротові навушники Google Pixel Buds 2. На сторінці можна побачити якісні зображення гаджета і вибрати колір – доступні чорний, білий, помаранчевий і зелений.  

На сайті Abt сказано, що Google Pixel Buds 2 отримали 12-мм динамічні драйвери і вбудовані датчики, які будуть визначати, коли користувач говорить – це дозволить сфокусувати роботу мікрофонів на голосі. Крім того, в другому поколінні Pixel Buds позбулося дроти, який з’єднував навушники один з одним. 

Також, заявлені сенсорне управління, підтримка Bluetooth 4.0+, захист від поту і вологи в цілому і зручна посадка. Не обійдеться і без підтримки Google Assistant. Яка буде автономність Google Pixel Buds 2 поки невідомо. Ціна пристрою вказана 179 доларів. Що примітно, на офіційній  сторінці Google ціни немає – там пропонують залишити заявку. 

Згідно з чутками, нові бездротові навушники Google з’являться в продажі навесні 2020 року. У цей же час очікується реліз Pixel 4a.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.