Samsung готує нові навушники, які виглядають як боби

Вони абсолютно не схожі ні на нинішні Samsung Galaxy Buds, ні на будь-які інші бездротові навушники. Південнокорейський виробник вже працює над повністю бездротовими навушниками-вкладишами наступного покоління. У плані дизайну нові навушники будуть принципово відрізнятися від Galaxy Buds і Galaxy Buds +, які мають певні конструктивні недоліки. Попередня модель відома під кодовою назвою Popcorn (ймовірно, через зовнішньої схожості), навушники наступного покоління назвали Beans (боби), і це теж не випадково.

У розпорядженні ресурсу WinFuture виявилися ескізи і рендери нових навушників, які підтверджують свою назву. Судячи із зображень, їх форма в точності нагадує ці плоди. Новий дизайн робить навушники більш компактними. На відміну від існуючих моделей Galaxy Buds, вони ховаються в вушній раковині і практично не виступають з вуха. Довжина кожного навушника, імовірно, становить 2,8 см. Але це не внутрішньоканальні навушники, тому ще не відомо, наскільки добре вони будуть триматися у вухах і пригнічувати навколишній шум.


Джерела WinFuture стверджують, що нові навушники Samsung мають модельний номер SM-R180. Вони будуть оснащуватися двома драйверами, один з яких відповідає за високі і середні частоти, а другий – за низькі. Для кращого звучання у динаміків є щось на зразок фазоінвертора, як на сабвуфере. Присутні також кілька вбудованих мікрофонів, які використовуються для голосових викликів. Крім того, на зображеннях помітно поглиблення, в якому, ймовірно, розташований датчик, який визначає розташування навушника у вусі.
Samsung готує нові навушники, які виглядають як боби

Поки немає ніякої інформації про ємності батареї і інших характеристиках майбутнього устрою, оскільки навушники зараз знаходяться на етапі попереднього тестування. Таким чином, багато що може змінитися до того, як вони відправляться в серійне виробництво. Навушники можуть бути представлені разом з серією смартфонів Galaxy Note 20.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.