В Україні стартувало передзамовлення на motorola razr

Бренд Motorola нарешті оголосив про грандіозне повернення на український ринок легендарної розкладачки motorola razr. Нагадаємо, що смартфон оснащено гнучким дисплеєм, і виконаний він у форм-факторі розкладачки.

Смартфон оснащений основним дисплеєм Flex View p-OLED діагоналлю 6,2 дюйма із роздільною здатністю 2142х876 точок (співвідношення сторін 21: 9). Екран згинається навпіл у горизонтальній площині. За заявами самого виробника, – механізм складання смартфона дозволяє уникнути появи складки у місці згину основного дисплея, а також забезпечує надійну роботу. Окрім цього, запатентванний шарнір з нульовим зазором дозволяє полімерному гнучкому дисплею в складеному стані залишатися рівним, з ідеально прилягаючими одна до одної сторонами, а це захищає екран від сміття та пилу.

На зовнішній стороні пристрою доступний додатковий дисплей Quick View OLED діагоналлю 2,7 дюйма з роздільною здатністю 800х600 пікселів. Він дозволяє взаємодіяти з важливою інформацією прямо на ходу, без необхідності відкривати смартфон повністю. Користувач може здійснювати дзвінки, відповідати на повідомлення, проводити безконтактну оплату, управляти музикою, робити селфі, використовувати Google Assistant, а також оперативно змінювати деякі настройки: наприклад, увімкнути або вимкнути Bluetooth, Wi-Fi, Hotspot та ін.

Апарат оснащений високопродуктивним процесором, але на клас нищим, ніж топові рішення на ринку – Qualcomm Snapdragon 710, має 6 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ вбудованої флеш-пам’яті. Основна камера тут одинарна – 16-мегапіксельна з діафрагмою F / 1,7 і режимом Night Vision. Фронтальна камера виконана на базі 5-мегапіксельного сенсора. Акумулятор характеризується ємністю 2510 мАг. Смартфон отримав роз’єм USB-C, підтримку зарядки з передачею 15 Вт енергії та сканер відбитків пальців, розміщений у виступі під екраном. Новинка підтримує тільки стандарт eSIM, звичайного слота для SIM-карт немає. Для виробництва смартфона використовується нержавіюча сталь і захисне скло 3D Gorilla Glass.

Від учора смартфон motorola razr із гнучким екраном доступний для попереднього замовлення на сайті АЛЛО за ціною 50 000 грн.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.