Xiaomi випустила нові розумні телевізори Full Screen TV Pro і Mi TV 4A

В рамках заходу Xiaomi Mi Fan Festival китайський виробник анонсував відразу кілька нових продуктів. Крім бездротових навушників Mi Air 2S компанія також запропонувала два нових розумних телевізора: Full-Screen TV Pro і Mi TV 4A.

Новий телевізор Xiaomi Full-Screen TV Pro отримав 75-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 4K і преміальний корпус з алюмінієвого сплаву. Пристрій відрізняється тонкими рамками, завдяки чому співвідношення дисплея до корпусу становить 97%. Однак верхня рамка виявилася трохи товщі інших трьох, на ній розмістився логотип Mi. Телевізор отримав 4-ядерний енергоефективний процесор з частотою 1,9 ГГц, 2 ГБ оперативної пам’яті і вбудований сховище ємністю 32 ГБ. Пристрій містить операційну систему PatchWall з попередньо встановленими програмами стрімінгових сервісів, таких як Tencent Video, Youku і VOD. Серед інших можливостей згадується підтримка Dolby Audio, асистента XiaoAi, голосових команд, і можливість підключення пристроїв інтернету речей для управління ними або перевірки стану. 75-дюймовий телевізор Xiaomi Full-Screen TV Pro надійде в продаж за ціною близько $ 846.

Також споживачам пропонується нова модель телевізора Mi TV 4A з 60-дюймовим дисплеєм. Екран підтримує дозвіл 4K і має відносно невеликі рамки. Новинка несе на борту 64-розрядний процесор amlogic, 2 ГБ ОЗУ і вбудоване сховище ємністю 16 ГБ. Апарат працює під управлінням ОС PatchWall і оснащений голосовим асистентом XiaoAI. Пристрій містить інтерфейси HDMI, USB, AV вхід, підтримує Dolby Audio і DTS-HD. Представлену 60-дюймову модель Xiaomi Mi TV 4A можна буде купити за ціною близько $ 225.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.