Xiaomi випустила бездротові навушники Mi Air 2S TWS з автономністю 24 години

Компанія Xiaomi випустила повністю бездротові навушники Mi Air 2S, які відрізняються тривалим часом автономної роботи і удосконаленою технологією Bluetooth. Це покращена версія моделі Xiaomi Mi Air 2.

Бездротові навушники Xiaomi Mi Air 2S оснащені 14,2-міліметровими динаміками і чіпом з підтримкою Bluetooth 5.0. Пристрій також підтримує кодек LHDC, який є альтернативою Qualcomm aptX-HD і доступний для всіх виробників смартфонів з Android 10. LHDC має режим роботи з низькими затримками. Сигнал передається на обидва навушника окремо, а не на «головний» навушник, як у багатьох інших моделях.

Бездротові навушники Xiaomi Mi Air 2S можуть працювати без підзарядки протягом 5 годин. При використанні комплектного зарядного кейса автономність збільшується до 24 годин. Сам кейс можна заряджати через дротове з’єднання USB-C або за допомогою бездротової зарядної майданчика на базі стандарту Qi. Повна зарядка вимагає близько однієї години.

У навушниках немає підтримки функції активного шумозаглушення, але Xiaomi використовує мікрофони для придушення шуму під час розмов. За допомогою сенсорного управління користувач може приймати дзвінки і управляти гучністю. Завдяки інфрачервоним сенсорам апарат може виявити, що користувач отримує навушник з вуха, і автоматично ставити відтворення на паузу. Серед інших функцій значиться глибока інтеграція з MIUI, наприклад, виклик асистента Xiao AI, робота з голосовими командами, передача спливаючих повідомлень про підключення навушників на смартфон.

Нові бездротові навушники Xiaomi Mi Air 2S надійдуть у продаж в Китаї через 5 днів за ціною близько $ 56.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.