Garmin поповнила лінійку морських годинників Quatix новими моделями

Виробник Garmin представив дві моделі розумних годинників Quatix 6 і Quatix 6 Titanium. У першу чергу, годинник знадобиться для морських активностей.

Новинки пропонують можливості підключення до сумісних картплоттера та інших пристроїв Garmin – це дозволяє дистанційно керувати автопілотом, зміною курсу руху, включенням режиму рульового управління і проходження по маршруту GPS. Є 3-осьовий компас, гіроскоп і барометричний альтиметр. 

Годинники підтримують додаткові морські карти BlueChart g3 з поліпшеним відображенням. Також, за допомогою гаджетів можна управляти системами Fusion-Link. Quatix 6 мають вбудовані спортивні профілі та підійдуть для занять практично будь-яким видом спорту від каякінгу та плавання на каное до гольфу. 

Спеціально для моряків Quatix 6 надають свіжі дані про приплив, завантажені для обраної користувачем області через смартфон. Смарт-годинник обладнаний якірною сигналізацією, яка попереджає користувачів про дрейф. Є фішки і для риболовлі – таймер змагання і журнал рибного улову, які покликані допомогти користувачам відстежувати виловлену рибу.  

З годинником можна занурюватися на глибину до 100 метрів. Любителям вітрильного спорту знадобляться можливості SailAssist з поліпшеними функціями – є віртуальна стартова лінія, відстань до стартової лінії, таймер зворотного відліку гонки і тд.  

Також, можна відзначити наявність у Quatix 6 і Quatix 6 Titanium датчика насичення крові киснем (Pulse Ox), можливість безконтактних платежів через фірмовий Garmin Pay і моніторинг бадьорості – Body Batterу.  

Quatix 6

 

Quatix 6 Titanium

 

Не залишилися обділеними і любителі музики – для них є сумісність з додатками Spotify, Deezer і Amazon Music. Крім того, серія Quatix 6 оснащені вбудованим сховищем на 32 ГБ, якого вистачить на 2000 пісень, а функція синхронізації списків відтворення з кількох музичних сервісів з годинником дозволить слухати музику без використання телефону. 

У обох моделей екран на 1,3 дюйма, а діаметр циферблата – 47 мм. Старша версія отримала сапфірове скло із захистом від подряпин. Молодша версія Quatix 6 захищена склом Corning Gorilla Glass 3. Автономність годинника становить до 14 днів у режимі SmartWatch, 24 години в режимі GPS і до 60 годин в режимі економії заряду UltraTrac. 

Quatix 6 коштують 700 доларів. Ціна Quatix 6 Titanium становить 1000 доларів. Замовити годинник можна на сайті виробника. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.