Apple купила додаток погоди Dark Sky

Компанія Apple оголосила про покупку додатка погоди Dark Sky, який у майбутньому може бути впроваджено в iOS.

У блозі Dark Sky сказано, що додаток більше не буде доступний для скачування в Google Play. При цьому сервіс для існуючих користувачів і передплатників триватиме до першого липня 2020 року – потім додаток буде закрито.  

Також, розробники заявили – фірмовий сервіс API для існуючих клієнтів поки не буде змінюватися, але нові реєстрації прийматися не будуть – API продовжить функціонувати до кінця 2021 року. Для iOS ніяких змін не планується – Dark Sky, як і раніше, доступний для покупки в App Store. 

Наша мета завжди полягала в тому, щоб надати світу найкращу інформацію про погоду, допомогти якомога більшій кількості людей залишатися сухими і в безпеці, та робити це так, щоб поважати вашу конфіденційність. Немає кращого місця для досягнення цих цілей, ніж в Apple. Ми раді, що маємо можливість охопити набагато більше людей, ніж будь-коли поодинці, – блог Dark Sky. 

Dark Sky дає прогноз погоди на п’ять днів, а також включає в себе карти, показує інфографіки, повідомляє про ймовірність грози і багато іншого.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.