Huawei P40 Pro зайняв першу сходинку в рейтингу DxOMark

До експертів DxOMark на тестування потрапив флагман Huawei P40 Pro. Компанія оцінила можливості камери смартфона на 128 балів, посівши першу сходинку в рейтингу. Селфі-камера теж стала лідером з 103 балами. 

Окремо за фотоможливості експерти поставили 140 балів, а за відео 105 балів. Найближчий конкурент, – Oppo Find X2 Pro, відстає на чотири бали. 

До плюсів віднесли дуже широкий динамічний діапазон, високу деталізацію при зумі, швидкий і точний автофокус в будь-яких умовах, відмінну деталізацію в боке. Серед мінусів неточна передача кольору і баланс білого, невелике недоекспонування при яскравому освітленні та відсутність дрібних деталей на обличчях і сильний хроматичний шум на зображеннях у нічному режимі. 

Huawei P40 Pro оснащений чотирма основними сенсорами: головний на 50 Мп, f / 1,9, ширококутний 40 Мп, f / 1,8, перископ 12 Мп, f / 3,4 і ToF для виміру глибини. Фронтальна камера теж подвійна: 32 Мп, f / 2,2 і IR TOF 3D для розблокування у темряві та виміру глибини.

Нагадаємо, що це не максимальна версія нової флагманської лінійки Huawei. P40 Pro + оснащений п’ятьма основними сенсорами і в теорії може набрати ще більше балів у тесті DxOMark. 

Раніше стало відомо, що компанії нібито платять DxOMark близько 100 тисяч євро за «правильне» тестування камер. Експерти проводять тест і дають рекомендації із налаштування софта. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.