iPhone з підтримкою 5G все ще готується до виходу восени

Компанія Apple все ще планує випустити нові iPhone, в тому числі, з підтримкою 5G, восени 2020 року. Про це повідомляється у звіті Bloomberg.

Спочатку компанія Foxconn була змушений відкласти відновлення роботи свого головного заводу зі складання iPhone в Чженчжоу. Причина – строгі карантинні заходи, які до сих пір діють в Китаї. Виробник був змушений підвищити бонуси для залучення нових працівників на збірку. 

Раніше видання Nikkei Asian Review з посиланням на свої джерела повідомляло, що Apple буде змушена відкласти запуск iPhone (2020) з вересня на кінець року. Причина – через несприятливу екологічну ситуацію, пов’язану з пандемією COVID-19, компанія побоюється поганих продажів нових смартфонів. 

Очікується, що восени Apple представить чотири моделі iPhone: 5,4-дюймову, дві 6,1-дюймові та одну 6,7-дюймову модель. За чутками, усі вони повинні отримати підтримку 5G, новий 5-нанометровий процесор A14 і OLED-екрани. 

Звіт Bloomberg також включає інформацію про інші продукти Apple, які повинні вийти в 2020 році – вони можуть бути відкладені через перебої в мережі поставок компанії. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.