Sony PlayStation 5 розчарувала покупців своїми характеристиками

Доступні зараз у продажу моделі ігрових приставок вже дуже сильно застаріли в усіх відношеннях, ставши далеко не такими привабливими, якими вони були на старті продажів, тобто в 2013 році, коли їх тільки-тільки випустили на ринок, зробивши доступними для всіх покупців. З тих самих пір ситуація дуже сильно змінилася, так як на ринок вийшло нове набагато продуктивніше технічне оснащення, що дозволяє справлятися з новими завданнями, в тому числі з запуском ігор в дозволі високої чіткості 4K UHD (3840 на 2160 пікселів). Саме тому вже зовсім скоро доступні зараз у продажу консолі в повній мірі втратять актуальності, так як зовсім скоро в продаж надійдуть нові моделі, якими виявляться Sony PlayStation 5 і Microsoft Xbox Series X, оснащені за останнім словом техніки і технологій.

На радість всіх тих, хто вже давно чекає їх запуску в продаж, такий трапиться в кінці цього року – в грудні. Саме в останньому місяців року кожен бажаючий отримає можливість придбати ці ігрові приставки, оснащені за останнім словом техніки і технологій, що, в свою чергу, позитивно позначиться на всьому ринку відеоігор в цілому, так як розробникам виявиться доступно набагато більше ресурсів для розробки ігор, додаючи в таку як цікавий сюжет, так і фотореалістичну графіку, здатну порадувати кожної людини. Проте, на жаль, новенькі ігрові приставки виявляться далеко не рівними з точки зору продуктивності, і про це вже відомо від офіційних джерел, тому сумніватися в достовірності такого роду відомостей навіть не доводиться.

Щоб запускати гри в дозволі 4K Ultra HD (3840 на 2160 пікселів) при частоті 60 кадрів в секунду необхідна продуктивність щонайменше на рівні 10 терафлопс, але чим більше вона буде, тим краще, тому що будь-яке «залізо» не любить, коли воно працює на повну котушку, адже це підвищує ймовірність поломки і передчасного виходу з ладу. За офіційними даними, ігрова приставка Sony PlayStation 5 забезпечить продуктивність в 10,28 терафлопс, тобто її з великою натяжкою буде вистачити на запуск ігор в дозволі надвисокої чіткості, а ніякого зачепила на майбутнє так і зовсім практично не виявиться. У випадку з Xbox Series X від Microsoft все інакше, тому що дана консоль видає цілих 12 терафлопс.

Виходить, що продукт американської корпорації Microsoft виявиться могутніше на цілих 20%, а це дуже багато. За рахунок цього нова консоль зможе забезпечити підвищену частоту кадрів і більш високу якість графіки, а це саме те, заради чого люди по всьому світу купують собі ігрові приставки. Таким чином, виходячи з усього цього, консоль Sony PlayStation 5 абсолютно точно дуже сильно розчарує всіх покупців з точки зору потужності, адже підвищити її шляхом випуску оновлень операційної системи вже ніяк не вийде, так як вона безпосередньо залежить від того технічного оснащення, яке в неї встановлено на заводі. Виходить, що PS5 буде працювати на повну котушку вже відразу після виходу на ринок, а ніякого зачепила на майбутнє у неї не буде.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.