Витік прес-рендери OnePlus 8: дизайн, як і у Pro-версії

Після демонстрації інсайдером OnLeaks прес-рендери смартфона OnePlus 8 Pro, автор численних витоків розкрив і дизайн молодшої версії – OnePlus 8. Зовні пристрої майже не відрізняються один від одного.

Крім очевидної різниці в діагоналях дисплеїв, OnePlus 8 Pro володіє додатковим датчиком зображення, віконцем лазерного автофокусу та іншим розташуванням спалаху в порівнянні з OnePlus 8.

У іншому смартфони ідентичні: дисплей з отвором для селфі-камери у верхньому лівому кутку та закругленими бічними сторонами, USB Type-C і динамік з новим дизайном решітки на нижньому торці, кнопка живлення і важіль перемикання звукових режимів праворуч, гойдалка регулювання гучності зліва, а також вертикально розташована потрійна камера позаду.  

Новий рендер збігається з наданими OnLeaks зображеннями на основі промислових креслень, які він опублікував у жовтні 2019 року.

OnLeaks повідомляє, що OnePlus 8 отримає 6,55-дюймовий дисплей Fluid AMOLED з частотою 90 Гц, Snapdragon 865, потрійну тильну камеру (48 + 16 + 2 Мп), а також фронтальний датчик на 16 Мп. Очікуються 8/12 ГБ ОЗУ, акумулятор на 4300 мАг зі швидкою зарядкою Warp Charge 30 Вт, але відсутність рейтингу захисту IP.

Останнє оновлення (29.03): нові рендери смартфона від сайту WinFuture. OnePlus 8 вийде в трьох кольорах: Interstellar Glow, Glacial Green і Onyx Black. 

За чутками, презентація серії OnePlus 8 відбудеться 15 квітня. Компанія вже запустила програму OnePlus Lab, по якій обрані користувачі зможуть випробувати новинки до презентації. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.