Huawei заплатить гроші всім власникам смартфонів на базі Android

В даний час на ринку існують дві платформи, на базі яких можна випускати електронні пристрої. Це Android і iOS, причому якщо останню може використовувати тільки Apple, то перша доступна абсолютно всім компаніям без будь-яких винятків. Дана операційна система містить в собі безліч різних особливостей, за рахунок яких багато людей вважають її найкращою на ринку. Можливо це насправді так, проте в ній все ж є і певні недоліки, що стосуються питань оновлення ПЗ і безпеки. Особливо великою популярністю в останні роки користуються смартфони від компанії Huawei, тому що дуже багато брендів знаходять їх вкрай вдалими в усіх відношеннях, адже вони пропонують оптимальне співвідношення ціни і якості.

Проте, сталося зовсім несподіване, тому що американська влада запровадили щодо корпорації Huawei з Китаю потужні санкції, звинувативши даного виробника в тому, що у всіх його електронних пристроях на рівні програмного забезпечення є спеціальні проломи, використовуючи які треті особи можуть без зусиль отримати доступ до особистих даних користувачів. Як зазначила влада США, такі уразливості активно використовуються китайськими спецслужбами, які роблять все заради того, щоб стежити за людьми по всьому світу. Саме ці звинувачення і послужили приводів для того, щоб повністю заборонити всім місцевим американським компаніям співпрацю з даним виробником електроніки.

З огляду на такого стану справ репутація компанії Huawei виявилася дуже сильно підірвана, тому вона вважає за необхідне заплатити гроші всім власникам смартфонів на базі операційної системи Android, щоб тим самим вселити впевненість в тих, хто використовує її продукцію або хто хоче почати це робити в майбутньому. Спеціально заради досягнення всіх таких цілей виявилася запущена спеціальна програма грошового заохочення, в рамках якої даний виробник електроніки обіцяє заплатити гроші кожному, хто виявивши в його програмному забезпеченні будь-які недоліки, що стосуються безпеки. Заплатити обіцяють дуже навіть великі суми грошей, а отримати їх легше простого.

 

Компанія Huawei обіцяє заплатити 1 000 євро за вразливість початкового незначного рівня, що дозволяє, наприклад, дізнатися ім’я користувача або якісь інші відомості, які не уявляють практично ніякої цінності. За пролом у захисті середнього рівня платять уже 50 000 євро, а за неполадку високого рівня – 100 000 євро. Якщо раптом в мобільному пристрої виявиться Виявлено проблему критичного рівня, яка насправді є вкрай важливою, за неї так і зовсім вдасться отримати 200 000 євро, тобто просто величезну суму грошей. Отримати гроші дуже просто, тому що для цього потрібно написати листа до служби підтримки, в якому потрібно докладно описати неполадку. Інформація по заявці виявиться перевірена протягом 48 годин, а закриють пролом шляхом випуску нового ПО в термін до 90 днів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.