Бездротова вакуумна соковижималка Zhenmi від партнера Xiaomi

Партнер Xiaomi представив нову бездротову вакуумну соковижималку Zhenmi Wireless Vacuum Portable Juicer. Пристрій компактний і володіє привабливим зовнішнім виглядом.

Zhenmi отримала інноваційну овальну чашку – її зручно тримати в руці. Корпус пристрою виконаний з екологічно чистого харчового матеріалу PC + ABS і його разом з насадкою можна промити – вони на 100% герметичні і захищені від вологи.

Для приготування соку передбачено 4-х лопатеве лезо з нержавіючої сталі в поєднанні з ексцентричною технологією спойлера. Сила збивання збільшена в порівнянні з минулими моделями на 35%, завдяки чому соковижималку не потрібно кожен раз струшувати під час приготування суміші. Кубики льоду гаджету теж під силу, додав виробн

 

Пристрій оснащений режимом швидкого приготування соку – для віджиму однієї порції буде потрібно всього 28 секунд. Крім того, соковижималка Zhenmi отримала вакуумні функцію, яка використовується для відкачування повітря після використання. Для активації функції потрібно всього одна кнопка і 15 секунд, завдяки чому можна запобігти окисленню залишків плодів. Вакуум може підтримувати тиск в 30 кПа протягом 4 годин.

Є у Zhenmi і вбудований акумулятор на 2400 мАг – його вистачить на 25 чашок свіжого соку. Зарядка батареї до 100% займе пару годин. Новинка доступна в вишнево-рожевому і салатовий тонах.

Придбати соковижималку можна на майданчику Xiaomi Youpin за 28 доларів. Після краудфандінга гаджет буде коштувати 33 долари . Повноцінний старт продажів очікується 19 квітня.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.